Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Κορόιδα Έλληνες, να που πηγαίνουν τα λεφτά σας!!!

Συνολικά 40.000 ευρώ κόστισαν τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη μηχανογράφησης του γραφείου της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Ελπίδας Τσουρή. (μεγιά σας κ. Τσουρή!)
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», η κυρία Τσουρή αναγκάστηκε (!!!) να μετακομίσει με τους συνεργάτες της στο παλαιό κτήριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Πασαλιμάνι, καθώς ο υπουργός, Γιάννης Διαμαντίδης, επέλεξε το ολοκαίνουριο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη.
Μετά από σχετικό διαγωνισμό επιλέχτηκε...
γνωστή αλυσίδα εμπορίας επίπλων, η οποία, απ' ό,τι φάνηκε, ήταν αρκετά «τσουχτερή». Τα ποσά των 23.000 ευρώ για έπιπλα και 17.600 ευρώ για μηχανογραφικό εξοπλισμό δεν είναι ευκαταφρόνητα, ιδιαίτερα τέτοιους δύσκολους καιρούς για όλους τους Έλληνες.

Όμως εκεί που έμειναν με ανοιχτό το στόμα οι τηλεθεατές της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» ήταν η προκλητική- εν μέσω χαλεπών καιρών- δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, Αλέκος Αθανασιάδης ο οποίος για να …δικαιολογήσει τις αγορές της κ. Τσουρή ανέφερε: «τρία τραπέζια με μενού... ψάρι, κοστίζουν 17.000 ευρώ», υπονοώντας ότι πρόκειται για ευτελές ποσό.

Μάλλον, ο κ. Αθανασιάδης είναι καλοφαγάς, καθώς ψάρια που κοστίζουν... 17.000 ευρώ, λείπουν από το καθημερινό τραπέζι του Έλληνα, ο οποίος καλείται συνεχώς να σφίγγει το ζωνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ