Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Στη Λιβύη σήμερα ο πρωθυπουργός για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ - Αφρικής

Στη Λιβύη θα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αφρικής (29 - 30 Νοεμβρίου). Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία σήμερα το μεσημέρι στη Σύνοδο, ενώ το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο....

Οι εργασίες της Συνόδου ξεκινούν στις 12:00 και στις 14:00 οι ηγέτες των χωρών της ΕΕ και της Αφρικής θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας. Κατά την πρώτη ολομέλεια της Συνόδου στις 15:30 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει παρέμβαση, ενώ στις 20:30 θα παρακαθίσει στο δείπνο που θα παρατεθεί από τον ηγέτη της Λιβύης.

Αύριο, κατά τη δεύτερη ολομέλεια της Συνόδου, που ξεκινά στις 09:30, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την δεύτερη παρέμβασή του.

Η καταληκτική Σύνοδος με την υιοθέτηση Προγράμματος Δράσης 2011 - 2013 και τη Διακήρυξη της Συνόδου ξεκινά στις 12:30, ενώ λίγο αργότερα θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου. Εκ μέρους της ΕΕ στη συνέντευξη θα μετέχουν ο πρόεδρος Χέρμαν Βαν Ρομπάι και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ