Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Πόντιος Πιλάτος ο Κώστας Καραμανλής

Κρατά αυστηρή ουδετερότητα ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Σαμαρά
Ισες αποστάσεις από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον κ. Αντ. Σαμαρά κρατά προς το παρόν ο κ. Κ. Καραμανλής διατηρώντας ουδέτερη στάση στην κλιμακούμενη αντιπαράθεσή τους.
Ο τέως πρωθυπουργός απέφυγε χθες να σχολιάσει ακόμη και στους στενούς συνεργάτες του την ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη....

Απέφυγε επίσης οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της, για να μη θεωρηθεί ότι την ενθαρρύνει με οποιοδήποτε τρόπο στην πορεία που επέλεξε. Ο κ. Καραμανλής πιστεύει ότι και οι δύο πλευρές δεν απέφυγαν τα λάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως υποστηρίζουν τουλάχιστον βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που συνομιλούν τακτικά μαζί του.

Δεν θα υπάρξουν «μεταναστεύσεις»
Το επιτελείο του κ. Καραμανλή αλλά και ο τέως πρωθυπουργός εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα μεταναστεύσεις βουλευτών από τη ΝΔ στη Δημοκρατική Συμμαχία παρά μόνο αν προχωρήσει στη διαγραφή τους ο κ. Σαμαράς αξιοποιώντας δημόσιες δηλώσεις τους που τον αμφισβητούν. «Είναι προφανές ότι μια μικρή ομάδα βουλευτών είναι πρόθυμη να την ακολουθήσει επειδή πιστεύει ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά με τους συνδυασμούς της ΝΔ» σημειώνουν, προσθέτοντας όμως ότι «θα είναι λάθος της Ρηγίλλης να τους σπρώξει στην Ντόρα».

Αλλά και για την Ντόρα Μπακογιάννη πιστεύουν ότι είναι λάθος της να επενδύει στις πρόσκαιρες επιθέσεις φιλίας από το ΠαΣοΚ καθώς έτσι αποπροσανατολίζει τους οπαδούς της και θολώνει το ιδεολογικό στίγμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ