Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ικανοποιημένη η τρόικα από τις περικοπές στην Υγεία

Την πλήρη αποδοχή της τρόικας είχαν οι προτάσεις του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου για εξοικονόμηση 846 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2011 στο χώρο της Υγείας. Οι εμπειρογνώμονες ανέφεραν ότι το υπουργείο Υγείας με τις πολιτικές που τους παρουσίασε μπορεί να κάνει τις απαραίτητες οικονομίες και μάλιστα άφησαν περιθώριο, καθώς δήλωσαν ικανοποιημένοι ακόμη και αν εξοικονομηθούν 700 εκατομμύρια από τα 846.

Ο κ. Λοβέρδος ερωτηθείς από δημοσιογράφους απόψε κατά την τελετή ορκωμοσίας νοσηλευτών στο Τζάνειο Νοσοκομείο για το αν ένα από τα μέτρα που θα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση αυτών των χρημάτων είναι και η συγχώνευση ή η κατάργηση νοσοκομειακών μονάδων ή...
άλλων υπηρεσιών Υγείας, τόνισε ξεκάθαρα: «ο προϋπολογισμός του 2011 δεν προβλέπει κανένα έσοδο από συγχωνεύσεις ή καταργήσεις νοσοκομείων». Ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας έχει ήδη πάρει εντολή να προετοιμάσει τον υγειονομικό χάρτη της χώρας και κατέληξε λέγοντας ότι αν αυτός ο χάρτης δεν είναι έτοιμος δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις ή να προχωρήσουμε σε συγχωνεύσεις ή καταργήσεις.
ΠΗΓΗ: http://totefteri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ