Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Γκλαμουριά στον καιρό της πείνας


Μπορεί η χώρα να βυθίζεται στην οικονομική κρίση, με απρόβλεπτες κοινωνικές, πολιτικές και πολιτιστικές συνέπειες, υπάρχει όμως ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας... που εξακολουθεί να βάζει ψηλά τον πήχη,
τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην αισθητική της εμφάνισής του.
Ποιους οίκους υψηλής ραπτικής προτιμούν οι Vip Ελληνίδες, σε ποιους μόδιστρους εμπιστεύονται τις άψογες σιλουέτες τους; Σε τι μάρκες ψηλοτάκουνα στηρίζουν το glam τους;
Θα σας τα πούμε όλα, όπως τα αποκαλύπτει το ένθετο της εφημερίδας VETO, VetoMag, εκτός φυσικά από τις τιμές, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, καραδοκεί και το Σ.Δ.Ο.Ε....


Μαριάννα Λάτση


Προτιμά εντυπωσιακά ρούχα με ιδιαίτερα κοψίματα, ώστε να τονίζονται οι καμπύλες του σώματος. Λατρεύει το άσπρο και το μαύρο και της αρέσουν τα εντυπωσιακά παπούτσια, όπως οι ψηλοτάκουνες γόβες Jimmy Choo. Επίσης, οι δημιουργίες Chanel, Gucci και Balenciaga.
Λατρεύει και τα δερμάτινα σύνολα του Γάλλου designer Jean Claude Jitrois, ενώ από Έλληνες σχεδιαστές προτιμά τον Vrettos Vrettakos, που ράβει για λογαριασμό της μοναδικά κομμάτια rock glam κομμάτια sur mesure.


Γιάννα Αγγελοπούλου


Λατρεύει το ακριβό ντύσιμο και συνηθίζει να φοράει εντυπωσιακά μοντέλα διάσημων οίκων υψηλής ραπτικής. Για τις κοκτέιλ και βραδινές εμφανίσεις της προτιμάει στιλιζαρισμένα κοστούμια, φορέματα ή deux pieces Chanel, Jean Paul Gaultier, Givenchy και Dior, ενώ για τα δερμάτινα προτιμάει Jitrois και γούνες Fendi και Dior.


Μαριάννα Βαρδινογιάννη


Προσέχει πάντα το ντύσιμό της μέχρι τελευταία λεπτομέρεια. Για τις πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις της επιλέγει τα κομψά ταγιέρ Chanel, τα οποία παραγγέλνει κάθε χρόνο από την μπουτίκ Chanel στην Αθήνα, ενώ τα haute couture κομμάτια της αποτελούνται από τουαλέτες Elie Saab και Valentino, καθώς και τις δημιουργίες Oscar de la Renta.


Μελίσσα Βαρδινογιάννη


Η sουηδικής καταγωγής καλλονή, σύζυγος του Γιάννη Βαρδινογιάννη, προτιμά τις βραδινές δημιουργίες του Elie Saab και του Oscar de la Renta, τα εντυπωσιακά φορέματα του Roberto Cavali και τις αέρινες, απέριττες δημιουργίες σχεδιαστών που επιλέγει από τις συλλογές των καταστημάτων Louisa και Image. Για τις πρωινές ώρες τής αρέσει το casual ντύσιμο


Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη


Για τις βραδινές εξόδους της επιλέγει λιτά φορέματα, αέρινα υφάσματα, ενώ για τις πρωινές εμφανίσεις της συνδυάζει εκκεντρικά παπούτσια και μποτίνια με παντελόνια και φούστες σε απλή γραμμή.
Για το βράδυ προτιμά το κλασικό μαύρο, το καφέ, το μπεζ και το γκρι, όπου συχνά προσθέτει και μία χρωματιστή πινελιά. Αγαπάει τα εκκεντρικά αξεσουάρ σε δυνατά χρώματα. Ντύνεται με Balmain και Chloe, αλλά και με δημιουργίες των Deux Hommes.


Σούλα Μαρινάκη


Η σύζυγος του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη διακρίνεται για τις σοφιστικές και διακριτικές εμφανίσεις της, με κουστούμια από φίνα υλικά των γαλλικών οίκων Yves Saint Laurent, Chanel, Dior και Balmain, φορέματα Missoni και ψηλοτάκουνες γόβες και τσάντες Bottega Venetta.


Τιτίνα Πατέρα


Η γυναίκα του εφοπλιστή προέδρου του Παναθηναϊκού Νίκου Πατέρα ξεχωρίζει με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της. Προτιμά γόβες Chanel, Botega Venetta και Louboutin, τσάντες Hermes και σύνολα Stella Mac Cartney, Chloe και Dior.


Χαρά Καίσαρη


Η σύζυγος του κοσμηματοπώλη Βασίλη Καίσαρη είναι φανατική λάτρις των δημιουργιών των Deux Hommes. Στις εμφανίσεις της ξεχωρίζει με τα κοσμήματα του οίκου Kessaris και τα ιδιαίτερα σύνολα των Ελλήνων σχεδιαστών.


Γιασμίν Οικονομοπούλου


Η elegante Γερμανοπερσίδα σύζυγος του Χάρη Οικονομόπουλου, προτιμάει τις δημιουργίες των οίκων, Marni, Chloe και Lanvin, αλλά και φορέματα του Matthew Williamson ή cocktail dresses του Dries Van Notten και του Philip Lim. Λατρεύει τις τουαλέτες Chanel, τα ψηλοτάκουνα του Yves Saint Laurent και τα κροκό clutches της Nacy Gonzalez.


Έλενα Ντάβλα


Με ψηλόλιγνη σιλουέτα μοντέλου, η σύζυγος του εστέτ P.R man Γιώργου Ντάβλα, επιλέγει δημιουργίες των Ελλήνων Vassilios Zoulias, Vrettos Vrettakos και Mi-Ro και παπούτσια Sergio Rossi, Yves Saint Laurent και Casadei.


Αρετή Δαλακούρα


Η μελαχρινή καλλονή σύζυγος του εφοπλιστή Δημήτρη Δαλακούρα επιλέγει δημιουργίες των Derek Lam, Marchesa, Lanvin και Chloe, ενώ λατρεύει να αγοράζει δημιουργίες πολλών νέων σχεδιαστών του εξωτερικού που προτείνει η μπουτίκ Louisa.


Μαρίνα Βερνίκου


Γήινη, φυσική ομορφιά, ντυμένη επιμελώς ατημέλητα, κυκλοφορεί πολλές φορές με τζιν και μπότες, συνδυασμένα με κεντημένα τοπ της Loukia. Για τις βραδινές εμφανίσεις της διαλέγει επίσης Loukia, αλλά και θηλυκά φορέματα του Herve Leger.


                                                                                                                                                                                                       ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ