Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Άθλια προπάγανδα με τους μισθούς που θυμίζει τρομοκρατία

Άθλια προπάγανδα με τους μισθούς που θυμίζει τρομοκρατία
Ποια 17 Νοέμβρη και πια Αλ Καιντα, η Κυβέρνηση τρομοκρατεί τους πολίτες με διαρροές. Διαβάζουμε όλη μέρα:

Δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα με το ΔΝΤ
Πολύωρη έκτακτη συνάντηση έγινε σήμερα μεταξύ των τριων “Πάπα” (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμου) μετά τις έντονες συζητήσεις που είχαν οι Έλληνες υπουργοί με τους εκπροσώπους της Τρόικας, που ζητάνε κι άλλα εξοντωτικά μέτρα...
κυρίως για τους εργαζόμενους στη ΔΕΚΟ και τον δημόσιο τομεά!
Στη δραματική συνάντηση μεταξύ των τριών ισχυρών ανδρών κυρίαρχο ρόλο έπαιξε και η επικείμενη είσοδος της Ιρλανδίας στο γνωστό σύστημα στήριξης ΔΝΤ και κομισιον – γεγονός επιβαρυντικό για την Ελλάδα.
Εξαιρετικά δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες καθώς οι εκπρόσωποι της Τρόικα έχουν φτάσει σε σημείο να “εκβιάζουν” την Ελλάδα και για την τρίτη δόση του δανείου, το οποίο είναι ύψους 15 δισ. και τα 9 δισ. πρέπει να δοθούν μεχρι τις 17 Δεκέμβρη για να πληρωθούν δώρα και συντάξεις σε ασφαλισμένους του δημοσίου και των άλλων ταμείων και το υπόλοιπο μέρος την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.”

Σχόλιο: Η τρομοκρατία (terrorism), αν και δεν υπάρχει διεθνώς συμφωνημένος ορισμός, γενικά αποτελεί τη “συστηματική” χρήση ή την απειλή χρήσης βίας κάθε είδους, ως αντίδραση ή άσκηση πίεσης από οργανωμένες ομάδες με πολιτικά, θρησκευτικά ή άλλα ιδεολογικά κίνητρα (ως υπόβαθρο/βάση), εναντίον ατόμων, ομάδων ή περιουσιών, με απώτερο στόχο κάποια πολιτικά οφέλη/κέρδη (όχι την κατάληψη εδάφους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ