Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Φάκελλος Ανεργία

Οι «Νέοι Φάκελλοι» για την ανεργία και την ελληνική επιχειρηματικότητα θα ανοίξουν τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τα νέα πρόσωπα και η ψυχολογία  της ανεργίας σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και ακόμη μία μεγάλη έρευνα του Τάσου Τέλλογλου. Αναλυτικά, η εκπομπή θα ασχοληθεί με τις διάφορες μορφές της ανεργίας αλλά και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνία.

Τα διαφορετικά πρόσωπα της ανεργίας.

Ο Μιχάλης έχασε τη δουλειά του και βρέθηκε να κοιμάται για τρεις μήνες σε ένα  παγκάκι στο Θησείο. Ο Γιάννης είχε μια μόνιμη δουλειά χρόνια και δεν μπορούσε να πιστέψει ποτέ πως σε ηλικία 39 ετών θα έμενε για έναν χρόνο άνεργος. Η Ειρήνη ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής και τώρα χωρίς δουλειά αναγκάζεται να αναθεωρήσει τη ζωή της.
 Άνεργοι σε απόγνωση, τηλεφωνούν στα κέντρα βοήθειας και βρίσκονται στα πρόθυρα αυτοκτονίας.

«Τα μυστικά μιας υγιούς επιχείρησης»

Σε μια μεγάλη έρευνα για το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα στην κρίση ο Τάσος Τέλλογλου συναντά τον Αμερικανό γκουρού της επιχειρηματικότητας που μπορεί να προβλέψει αν μια επιχείρηση πρόκειται να πτωχεύσει ή όχι. Οι «Νέοι Φάκελοι» μπαίνουν στις συσκέψεις και στα γραφεία τριών  διαφορετικών ελληνικών επιχειρήσεων και καταγραφούν την ανησυχία των στελεχών και τις αποφάσεις που παίρνουν για το πώς θα αντιμετωπίσουν την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ