Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σώμα για σεξ και μυαλό για …σεξ!


Σώμα για μπίζνες και μυαλό για σεξ! Ή το αντίθετο… Αλήθεια η σεξουαλικότητα πόσο αφορά στο σώμα και πόσο στο μυαλό; Μεγάλη μερίδα επιστημόνων θεωρεί ότι η σεξουαλικότητα είναι κλάδος της επιστήμης-τουτέστιν τα σεξουαλικά προβλήματα αντιμετωπίζονται με ιατρικές λύσεις.
Αλίμονο, στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα ουκ ολίγα βοηθήματα για την επιβράδυνση της απόλαυσης αλλά και αρκετά σκευάσματα για την υπερδιέγερση. Η ψυχολόγος Debby Herbenick,
έθεσε το παραπάνω ερώτημα για το κατά πόσο το μυαλό επεμβαίνει στο σώμα και ιδού το πόρισμα της έρευνάς της.
Σώμα και πνεύμα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου ή ενός ζευγαριού. Για τον γυναικείο οργασμό φαίνεται πως σημαντικό ρόλο παίζει η ανατομία.
Παράγοντες της προσωπικότητας επίσης συνδέονται με την γυναικεία απόλαυση. Εντούτοις ο τρόπος που μια γυναίκα αισθάνεται για τα γεννητικά της όργανα παίζει καίριο ρόλο, όπως παίζει και η ικανότητά της να χαλαρώνει και να αφήνεται. Ίσως για τις γυναίκες το κλειδί για την σεξουαλική πληρότητα να είναι ένας συνδυασμός σώματος και πνεύματος.
Η επιστήμονας ενθαρρύνει και τα δυο φύλα να εξερευνήσουν και τις δυο φύσεις της σεξουαλικότητάς τους, μέσω σωματικών και πνευματικών ασκήσεων.

                                                                                 ΠΗΓΗ: http://rc-cafe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ