Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πατέρα τα κατάφερα : Σήκω να καμαρώσεις τα περίφημα γηρατειά, τους συνταξιούχους και το καλάθι της νοικοκυράς !

Γράφει ο Χρυσόστομος

Πατέρα σήκω να δεις!
Οι γέροντες και ανήμποροι έχουν το δικό τους γιατρό στο σπίτι τους. Δεν στέκονται από τις 3 τη νύχτα ουρές στο ΙΚΑ για να πάρουν το χαρτάκι της ελπίδας για να ζήσουν μέχρι να εξεταστούν. Φάρμακα με το καλάθι μέχρι και παπούτσια τους δίνουν για μη τους κόψουν τα πόδια τους.
Οι συνταξιούχοι στα παγκάκια και στα καφενεία μιλούν για μένα. Νάνε καλά. Λιγοστεύω τα λεφτά τους Τι να τα κάνουν τα πολλά , όταν υπάρχουν τόσοι ληστές και κλέφτες. Κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα ! Ότι περισσεύει τα δίνω στις τράπεζες. Εκεί υπάρχει ασφάλεια φύλαξης.
Η νοικοκυρά γεμίζει με 50 ευρώ το καλάθι της. Με λίγα απ όλα. Μία ντομάτα ένα αγγουράκι, λίγο τυρί, μισό κοτόπουλο, λίγο.....
...ρυζάκι ή πατάτες, δύο μήλα. Δηλαδή τα τρόφιμα της ημέρας. Τι να τα κάνει τα περισσότερα. Θα χαλάσουν στο ψυγείο . Έχει ο Θεός για αύριο.
Έκοψα τα φακελάκια των γιατρών. Θα φορολογήσω και τους πεθαμένους- τους έστειλα και τα σχετικά σημειώματα περαίωσης- Θα φορολογήσω και τις επιχειρήσεις που έχουν κλείσει εδώ και 25 χρόνια. Στέλνω σημειώματα και στους συνταξιούχους. Μπορεί να είχαν καμία κρυφή επιχείρηση οι πονηροί και να την απέκρυπταν.
Δε με ενδιαφέρει που κλείνουν οι επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη. Καλύτερα να μείνουν λίγες και καλές. Αυτή είναι η εντολή των ‘’μεγάλων αδελφών’’.
Προκειμένου να μείνουν άνεργοι οι ξένοι, ας μείνουν οι δικοί μας. Οι ξένοι αν πεινάσουν θα μας φάνε Δε βλέπεις τι γίνεται;
Εγώ πατέρα δεν "βυθίζω το Xora". Τους αφήνω να αλωνίζουν το μισό Αιγαίο. Εκεί που θα το έχουν όλο, καλύτερα δεν είναι να το έχουμε μισό-μισό;
Σε λίγο θα κάνω τους Έλληνες πλούσιους. Θα αυξήσω την τιμή της περιουσίας τους με τις αντικειμενικές αξίες. Το σπιτάκι τους το χωραφάκι τους θα πάρουν αξία. Θα αισθάνονται πλούσιοι. Τι άλλο θέλουν.
Δηλαδή "αέρα πατέρα"
Το μόνο κακό πατέρα είναι ότι μας μείωσαν τους μισθούς , πρωθυπουργού, βουλευτών Υπάρχει πρόβλημα αποκατάσταση των τρισέγγονων μου και των άνεργων αδελφών μου.
Η μητέρα μου καλά να είναι, πόσα χρόνια θα ζήσει. Τα βολεύει μόνη της.
Και επειδή το χέρι του ενός ελληνικού θεού είναι λίγο για να μας σώσει, όπως είπε και η σύντροφος Διαμαντοπούλου, θα έχουμε και άλλους Θεούς. Έδωσα εντολή να γεμίσει η Ελλάδα με τζαμιά. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και βλέπουμε. Άλλωστε όσο ποιο πολλοί προσεύχονται για μένα τόσο το καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ