Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δημαράς: "Δέχομαι πόλεμο λάσπης"

Για «πόλεμο λάσπης» με στόχο την απαξίωση της υποψηφιότητάς του έκανε λόγο ο Γιάννης Δημαράς στην κεντρική του ομιλία στο Περιστέρι τη Δευτέρα, λέγοντας πως ο συνδυασμός του «δεν αγωνίζεται για να χρωματιστεί κομματικά ο χάρτης» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Γ.Δημαράς υπογράμμισε πως δεν στηρίζεται από κανέναν κόμμα, αλλά έχει σύμμαχους μόνο τους πολίτες και καταφέρθηκε κατά των κομμάτων που «παίρνουν από το χέρι τους υποψήφιους και τους περιφέρουν», κομμάτων που εκβιάζουν την κοινωνία, όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Ως πότε θα εκβιάζουν τον κόσμο με ψευτοδιλήμματα, ως πότε θα ρίχνουν λάσπη;» αναρωτήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, ενώ αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται πως το μόνο του προσόν είναι το συμπαθητικό προφίλ.
«Ισχυρίζονται ότι το μόνο που έχω να καταθέσω είναι... ότι είμαι απλά ένα «καλό παιδί» δήλωσε, λέγοντας: «Τους απαντώ ότι τόσα χρόνια κρίνομαι από τους πολίτες σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις και κερδίζω την εμπιστοσύνη τους, και όλοι ξέρουν ότι οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία καλοσύνης». Ο συνδυασμός του, «Άρμα Πολιτών», συνέχισε, θα διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Αττικής: «Δεν αγωνιζόμαστε για να χρωματίσουμε κομματικά τον χάρτη το βράδυ των εκλογών, για αυτό αγωνιούν άλλοι». Μεγάλη έκταση στην ομιλία του έδωσε στο ότι - όπως είπε - δέχεται «πόλεμο λάσπης διαφόρων, που προσπαθούν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου. Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πολίτες που τους έχουν γυρίσει την πλάτη, όμως με ψέματα, με χτυπήματα κάτω από τη μέση , με εκβιασμούς. Κάνουν τα πάντα να μας σταματήσουν. Αλλά όσα κι αν προσπαθούν, δεν μπορούν να αλλοιώσουν τη βούληση των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ