Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 27ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟΣ!

Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το μεσημέρι ένας 27χρονος από χωριό της Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Ο νεαρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα "Πατρίς", τον τελευταίο χρόνο ο νεαρός είχε μείνει άνεργος λόγω της οικονομικής κρίσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με κάποιες άλλες προσωπικές καταστάσεις, είχαν επηρεάσει την ψυχολογία του....

Χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι αποσύρθηκε στο δωμάτιο του προκειμένου να κοιμηθεί. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς του με τους οποίους έμενε. Μισή ώρα αργότερα πετάχτηκαν έντρομοι από το κρεβάτι καθώς ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για πυροβολισμό που προερχόταν από το υπνοδωμάτιο του γιου τους. Έσπευσαν να ανοίξουν την πόρτα, ήταν όμως κλειδωμένη. Αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του παραθύρου για να μπουν στο δωμάτιο όπου και αντίκρισαν το γιο τους νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγνώμη από τους γονείς του. Προανάκριση για την τραγική υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων αυτοκτόνησε ένας 66χρονος επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ