Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Αποσύρονται 22.000 σετ ποτηριών γνωστών αναψυκτικών...


Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ποτών, η Coca-Cola ανακοίνωσε την απόφαση της να αποσύρει 22.000 σετ ποτηριών επειδή περιέχουν κάδμιο, μια καρκινογόνο ουσία, επισημαίνοντας όμως πως τα επίπεδα που ανιχνεύτηκαν δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία.
Διευκρινίζεται επίσης πως ο όμιλος προχωρά στην απόσυρση των ποτηριών επειδή δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο ποιότητας που επιθυμεί. 
«Πρόσφατοι έλεγχοι έδειξαν πως η βαφή στην εξωτερική επιφάνεια των ποτηριών περιέχει κάδμιοαλλά τα χαμηλά επίπεδα που ανιχνεύτηκαν δεν είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια και την υγεία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. 
Η Coca-Cola «δεν κάνει παραχωρήσεις στα θέματα ποιότητας και είναι πιθανόν καμιά φορά να αποσύρουμε προϊόντα μας από την αγορά λόγο ποιότητας ακόμα και αν δεν προκαλούν ανησυχίες για την ασφάλεια ή αν έχουμε νομική υποχρέωση να το κάνουμε», τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ζητώντας συγγνώμη από του πελάτες της. 
Από τον περασμένο Μάρτιο πωλούνται τα 22.000 σετ ποτηριών σε καταστήματα αλλά και μέσω Διαδικτύου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

                                                                                                    ΠΗΓΗ: http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ