Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Συμφωνία ΑΝΤ1 - UNITYMEDIA


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε σε συμφωνία καλωδιακής μετάδοσης του συνδρομητικού καναλιού ΑΝΤ1 Europe στη Γερμανία μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας UNITYMEDIA, σε περισσότερους από 4.5 εκατομμύρια συνδρομητές.
Πρόκειται για την τέταρτη καλωδιακή μετάδοση του ελληνικού καναλιού στην Γερμανία, αφού ήδη διατίθεται στις ψηφιακές πλατφόρμες KΑBEL BW, WILHELM TEL και WILLY TEL.
Η ενέργεια αυτή ενδυναμώνει τη συνεχή προσπάθεια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για διεθνή επέκταση σε νέες περιοχές.
To Τμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι διεθνώς, στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, CABLEVISION. COMCAST, VERIZON/FiOS, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE, στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες, στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR, SELECT TV και MYSAT και σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του HELLAS SAT και καλωδιακά στη Γαλλία και τη Γερμανία.
Ο ANT1 EUROPE μεταδίδει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV σε 24ωρη απευθείας μετάδοση από την Ελλάδα. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανά δελτία ειδήσεων, ψυχαγωγικά προγράμματα και shows, ελληνικές και κυπριακές σειρές, ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου σε αποκλειστικότητα και πρώτη προβολή, παιδικά προγράμματα και ειδικές παραγωγές για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ