Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

EΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Πριν από λίγη ώρα, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η περιοδεία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με τον Αλέκο Αλαβάνο στον Αγιο Παντελεήμονα ομάδα χρυσαυγιτών τους επιτέθηκε με αυγά και ντομάτες παρούσης και της αδιάφορης αστυνομικής δύναμης
Η ειδηση διαδόθηκε μέσω facebook ,απο ραδιοφωνικούς σταθμους και μπλογκς
ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ TVXS
Επίθεση με πέτρες, γιαούρτια και αυγά από ομάδα «φασιστών», όπως τους χαρακτήρισε, δέχτηκε ο Αλέκος Αλαβάνος και τα άτομα που τον συνόδευαν, στον Άγιο Παντελεήμονα, κατά την περιοδεία του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης με την παράταξη «Ελεύθερη Αττική». Νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε από αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν κατά του υποψήφιου, ενώ η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου, που κάλυπτε την περιοδεία, δέχτηκε ανώνυμο, απειλητικό τηλεφώνημα για τη σωματική της ακεραιότητα.
Ο ίδιος ο κ. Αλαβάνος κατήγγειλε το γεγονός τονίζοντας ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να καλλιεργηθεί η βία, ενώ στη συνέχεια με την παρουσία της επάνω στην πλατεία συγκάλυψε τους δράστες της επίθεσης.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η παράταξη «Ελεύθερη Αττική» δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο πουθενά στην πόλη και ιδιαίτερα στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα.
Ανάμεσα σε όσους δέχτηκαν επίθεση ήταν και μια νεαρή κοπέλα που ακολουθούσε την περιοδεία και είναι μέλος της κίνησης «Απελάστε το ρατσισμό», με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της, όταν την απομόνωσαν μέλη των ίδιων φασιστικών ομάδων και τη χτύπησαν. Απειλητικό τηλεφώνημα για τη σωματική της ακεραιότητα δέχτηκε, πριν από λίγο, από άγνωστο, η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου, την ώρα που κάλυπτε την περιοδεία ασκώντας το δημοσιογραφικό της καθήκον.
Ο Αλέκος Αλαβάνος συνεχίζει αυτή τη στιγμή την περιοδεία του στην πλατεία Αμερικής. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε καμία προσαγωγή.

ΓιαοÏ�ρτια στον Αλέκο Αλαβάνο
Ανέβηκε απÏ� tvxorissinora. - Βίντεο με οικογενειακά γεγονÏ�τα και γενέθλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ