Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Δημαράς δεν είναι παρά ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος

Τυχοδιωκτισμός, παρασκήνιο, συμφωνίες χωρίς αρχές είναι μερικά φαινόμενα απ’ όσο χαρακτηρίζουν τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η περίπτωση του Γ. Δημαρά είναι χαρακτηριστική. Την στιγμή που ο ίδιος όπου βρεθεί και όπου σταθεί με δηλώσεις του τύπου: «Το ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε περίπτωση εκλογής μας, περιμένουμε να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της», δείχνει την προσήλωση του στις επιδιώξεις που έχει η κυβέρνηση του μνημονίου, έρχεται η Real news και αποκαλύπτει τις αληθινές προθέσεις του. Ο Δημαράς δεν είναι παρά ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος που μπροστά στις προσωπικές του επιδιώξεις δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα.
Η φυλλάδα του Χατζηνικολάου που πάντα έχει καλές πληροφορίες για το τι διαδραματίζεται στους διαδρόμους της Ρηγίλλης μας λέει στο ρεπορτάζ της ότι ο Σαμαράς είχε συμφωνήσει με τον Δημαρά ότι η Ν.Δ θα στήριζε την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή χωρίς όμως να του δώσει επίσημα το χρίσμα. Την τελευταία στιγμή ο Σαμαράς ανακάλεσε την υπόσχεση του μπροστά στο ενδεχόμενο ο Καρατζαφέρης να κατέβαζε υποψήφιο τον Βορίδη και ψήφοι της δεξιάς να μετακόμιζαν στον εκλεκτό του ΛΑΟΣ. (Ο Χατζηνικολάου λειτουργώντας ως παπαγαλάκι της Ν.Δ και θέλοντας να αποτρέψει δεξιούς ψήφους προς τον Δημαρά –μην ξεχνάμε ότι το ψηφοδέλτιο του τελευταίου στελεχώνετε και με νεοδημοκρατικά «μπουμπούκια» με πιο χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ- προσπαθεί να τον απαξιώσει αβαντζάροντας τον εκλεκτό της Ν.Δ, Β. Κικίλια). Πέρα όμως από τις προθέσεις του Ν. Χατζηνικολάου το γεγονός υφίσταται και είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνδυασμός του Δημαρά απέφυγε κάθε διάψευση του δημοσιεύματος.
Εξυπακούεται ότι αν τα είχαν βρει στην τελική Δημαράς-Σαμαράς οι δηλώσεις στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής που κάνει τώρα ο Δημαράς δεν θα υπήρχαν και θα είχε προσαρμόσει το λεξιλόγιο του σύμφωνα με τα κελεύσματα του πολιτικού του προστάτη.
Τι άλλο εκτός αηδία μπορείς να νιώσεις διαβάζοντας όλο αυτό το παρασκήνιο που εξελίσσετε με φόντο της αυτοδιοικητικές εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ