Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

1,3 εκατ. € στο λογαριασμό της η Τσόκλη..

Έγινε πρωτοσέλιδο εξαιτίας του πόθεν έσχες που παρουσίασε στη Βουλή. Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάγια Τσόκλη ήταν στην αρχή, με όσα γράφτηκαν, ελαφρώς στεναχωρημένη, στη συνέχεια όμως το πήρε “αλλιώς” και με αρκετή δόση χιούμορ.
«Θα γίνω και περιζήτητη νύφη» φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους για το 1,3 εκατομμύριο ευρώ που δήλωσε στην εφορία.
«Είναι φορές που πραγματικά θυμώνω και πονάω. Λες την αλήθεια στο λαό και τον κοιτάζεις κατάματα και αντί να σου πούνε μπράβο που δήλωσες όλα σου τα εισοδήματα, εύγε που δούλεψες σκληρά και δυο συγχαρητήρια που είσαι καθ’ όλα νόμιμη, αντ’ αυτών πέφτουν επάνω να σε κατασπαράξουν. Είναι στιγμές που πραγματικά πονάω με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αντί να προσπαθήσουμε να μοιάσουμε σε έναν που έχει, ας πούμε τέλος πάντων, πετύχει δυο πράγματα παραπάνω, προσπαθούμε να τον κατεβάσουμε. Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, και πολύ περισσότερο δεν αντιλαμβάνομαι την ποινικοποίηση της αλήθειας» είπε σε μια κατάθεση ψυχής η Μάγια Τσόκλη.
H Blog λέει: Οι πολίτες δεν είναι έξαλλοι επειδή έχεις λεφτά Μάγια Τσόκλη, αλλά γιατί εσύ που έχεις λεφτά, ψήφισες και ψηφίζεις όλες αυτές τις Μνημονιακές ξεφτίλες που καταδικάζουν τους πολίτες στη φτώχεια και την κατάθλιψη. Εάν αγωνιζόσουν για καλύτερη ή έστω αξιοπρεπή ζωή των πολιτών, κανείς δεν θα σου πρόσαπτε "κατηγορίες" για τις καταθέσεις σου. Κατάλαβες τώρα; Εάν δεν κατάλαβες, γύρνα στα ταξιδιωτικά σου ντοκιμαντέρ και παράτα τη Βουλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ