Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Επιστολή για τη βόμβα στο γραφείο του Xρυσοχοΐδη...

Με επιφυλακτικότητα εξετάζει η αντιτρομοκρατική μυστηριώδη επιστολή που έφθασε στα γραφεία της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», όπου γίνεται ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στο γραφείο του Μ. Χρυσοχοΐδη και η οποία κλείνει με τη φράση: «η γνωστοποίηση του ονόματος της νεοσύστατης οργάνωσής μας θα γίνει στα επόμενα χτυπήματα».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η επιστολή είναι τετρασέλιδη και το όνομα του αποστολέα της είναι «Θανάσης Κλάρας» (πραγματικό όνομα του Άρη Βελουχιώτη). Ως διεύθυνση κατοικίας στο φάκελο αναγράφεται «Αγωνιστών 40, Αθήνα» και πάνω του είναι εκτυπωμένο ένα κόκκινο αστέρι.
Στην επιστολή αναφέρεται το επιχειρησιακό σκέλος της αποστολής της βόμβας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς επίσης επιχειρείται ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας.
Πάντως, η αστυνομία εντοπίζει πολλές διαφορές ανάμεσα στις επιχειρησιακές λεπτομέρειες που αναφέρονται στην επιστολή (κυρίως σε όσα περιγράφονται για τη συνδσεμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού) και στα στοιχεία που η ίδια έχει εξάγει από τις έρευνές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ