Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ο Βενιζέλος ζήτησε "συγνώμη" για το πάρτι των νεόπλουτων επάνω στο "Αβέρωφ"!

Από τους http://papatzides.blogspot.com/
Ναι τόσο ήταν η δωρεά που έκαναν για το πάρτι της ξεφτίλας και ντροπής σε ένα μνημείο της ιστορίας του τόπου. Με 10.000 Eυρωπουλάκια ...δηλαδή τι θα έκαναν; ...Θα έκαναν στριπτιζάδικο στο Παρθενώνα!
Δείτε τις δηλώσεις Βενιζέλου για το θέμα:
Σκληρή γλώσσα με αφορμή τη δεξίωση στο θωρηκτό Αβέρωφ χρησιμοποίησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «είναι επικίνδυνο το να βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ισχύος του πλούτου ή της επιπολαιότητας ατόμων της δημοσιότητας».
Έκανε επίσης λόγο για «προκλητικό γεγονός, βαριά προσβολή της τιμής και του κύρους του ΠΝ και βαριά προσβολή της πατριωτικής ευαισθησίας» και ζήτησε συγγνώμη για τις «αντικειμενικές ευθύνες που απορρέουν από την υποκειμενική στάση στελεχών των υπηρεσιών του υπουργείου».
Επιπλέον ο κ. Βενιζέλος γνωστοποίησε ότι ο γενικός επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού διενεργεί ένορκη διοικητική εξέταση για τον καταλογισμό τυχόν ευθυνών και σε άλλες υπηρεσίες και επανέλαβε ότι το αίτημα για τη διάθεση του θωρηκτού υπεβλήθη το Νοέμβριο του 2009, με σκοπό να τιμηθούν τα 100 χρόνια από την ένταξη του “Γεωργίου Αβέρωφ” στο ΠΝ, στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων.
Επίσης είπε, ότι την παραμονή της εκδήλωσης, η εταιρεία ευχαρίστησε το ΠΝ για την παραχώρηση του μνημείου, προσκομίζοντας δωρεά 5.000 ευρώ. Το Πολεμικό Ναυτικό, τόνισε, θα αποστείλει επιστολή-καταγγελία προς την εταιρεία για την προσβολή του μνημείου, η δωρεά επιστρέφεται ως απαράδεκτη, θα ζητηθεί από την εταιρεία να ζητήσει συγγνώμη για αυτό που συνέβη, ενώ και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ζητά συγγνώμη γιατί έχει αντικειμενικές ευθύνες που απορρέουν από την υποκειμενική στάση στελεχών των υπηρεσιών του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ