Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Από τις 620 συναντήσεις Χριστοφοράκου το 60%, δηλαδή οι 356, αφορούν μέλη της οικογένειας του κ. Μητσοτάκη.

http://lifestani.blogspot.com/
Το ημερολόγιο του Χριστοφοράκου που κατασχέθηκε αποκαλύπτει μέσα σε οκτώ χρόνια, από το 1999 μέχρι το 2007, έχει περίπου 620 επαφές και συναντήσεις πολιτικών προσώπων και μελών των οικογενειών τους.
Από τις 620 συναντήσεις λοιπόν το 60%, δηλαδή οι 356, αφορούν μέλη της οικογένειας του κ. Μητσοτάκη.
Αρχίζοντας από το βρικόλακα (Κ. Μητσοτάκη) έχει 23 συναντήσεις και 98 επαφές, σύνολο 121(…).
Ο Κυριάκος έχει 30 συναντήσεις, 60 επαφές, σύνολο 90(!).
Η Μαρέβα Γκαμπόφκι, η κυρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε λιγότερες συναντήσεις, 2, αλλά τηλεφωνικές επαφές 30.
Η Ντόρα Μητσοτάκη είναι δεύτερη μετά τον κ. Κώστα Μητσοτάκη με 30 συναντήσεις, 72 επαφές, σύνολο 102(!). Η Κατερίνα Μητσοτάκη είναι με 4 συναντήσεις και 14 επαφές. Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει μόνο 4 επαφές.
Και ακολουθούν ο Πέτρος Δούκας, της οικογένειας του κ. Έβερτ, έχει 10 συναντήσεις και 45 επαφές και ο Βουλγαράκης έχει 17 συναντήσεις και 30 επαφές, σύνολο 47
Φαίνεται δηλαδή ξεκάθαρα μία προνομιακή σχέση της εταιρείας SIEMENS Ελλάς, πρωτίστως με την οικογένεια Μητσοτάκη σε κοινωνικό ή άλλο επίπεδο. Το γεγονός αυτό σίγουρα δεν αποδεικνύει ότι και καλά έπιναν το αίμα του Ελληνικού λαού προωθώντας ταπεινωτικές ζημιογόνες συμβάσεις προκειμένου να ανέβει η μίζα τους. Όχι! Αυτό το επιχείρημα είναι για γέλια. Γιατί απλά, τί να κάνει ένας Χριστοφορακος (αυτοί θέλουν χίλιους) μπροστά στην ξέχειλη απληστία των πατέρων του Έθνους που στο περασμα της παρασύρει ιδανικά, πατρίδες, όρκους, ιδέες. Γιατι πόσα «τούβλα» να προκάμει ο άνθρωπος να βάλει στα χειμαρρώδη θέλω τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ