Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

Η GOLDMAN SACHS προβλέπει: Η Ελλάδα θα γίνει προτεκτοράτο της Τουρκίας!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
Το είπε το 2009 η σημερινή Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. Χίλαρι Κλίντον ότι : "Η Τουρκία είναι η αναδυόμενη Παγκόσμια Δύναμη".
Η διεθνώς "σεσημασμένη" GOLDMAN SACHS, προβλέπει σήμερα ότι η Τουρκία μέχρι το 2050, θα είναι 9η Παγκόσμια Οικονομικά δύναμη και ότι η Ελλάδα θα ανήκει στην Τουρκική σφαίρα επιρροής...!!!
Με μελετημένα και μακρόπνοα σχέδια, εισδύει οικονομικά στα Βαλκάνια, παίρνει όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα σε Σερβία - Μαυροβούνιο - Βοσνία - Ερζεγοβίνη - Αλβανία, προωθεί τα Γεωπολιτικά της συμφέροντα και αποδυναμώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της Ελλάδος στις διαφορές της με το Αιγαίο.
Η "πλάκα" είναι , ότι στην πρόσφατη επισκεψή στην Αθήνα ο Ερντογάν ζήτησε από τον Γιώργο να απλουστευθούν οι διαδικασίες για τις επενδύσεις , προκειμένου να έχει την δυνατότητα η Άγκυρα να διεισδύσει και εδώ , πέραν του γεγονότος ότι προσεφέρθη ( αλλά δεν το γράφουν ) να αγοράσει και Ελληνικά Ομόλογα ....!!!.
Αν η Ελλάδα είναι "παρούσα" σε αυτή την νεά πραγματικότητα που διαμορφώνεται με την Τουρκία να αναπτύσει τα συμφεροντά της σε Βαλκάνια - Κάυκασο - Μ.Ανατολή - και τμήμα της Β.Αφρικής , μόνο ο Γιώργος με τον Δρούτσα , ξέρουν να απαντήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ