Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Στη Blog που (πρωτο)κυκλοφορεί


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το φύλλο "0" (μηδέν) της Blog με πρωτοσέλιδο τίτλο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ". Στις σελίδες 3 έως και 5 αποκαλύπτουμε: Η διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία σηματοδοτεί την έναρξη υλοποίησης του, εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, προαναγγελθέντος σχεδίου για το σχηματισμό μιας «κυβέρνησης εθνικής ενότητας» ή «εθνικής σωτηρίας» ή «οικουμενικής κυβέρνησης». Μιας κυβέρνησης στερούμενης λαϊκής εντολής (προϊόν κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος), στελεχωμένης από «προσωπικότητες» του σκληρού νεοφιλελεύθερου πολιτικού μπλοκ, με στόχο την πλήρη υποδούλωση του ελληνικού λαού στα αντιλαϊκά νεοφιλελεύθερα μέτρα, την ατιμωρησία των υπευθύνων για την κρίση, το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, την κατάλυση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και τη διασφάλιση των συμφερόντων της Ολιγαρχίας.
Αναζητώντας μια νέα μεταπολίτευση ή τον σωτήρα;
Η κοινωνική ανάγκη για μια νέα μεταπολίτευση είναι πλέον επιτακτική. Το υπάρχον πολιτικό σύστημα και ο κοινοβουλευτισμός, όπως λειτούργησε στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, έχει κλείσει τον κύκλο του. Η κοινωνία απαιτεί μεγαλύτερη συμμετοχή στα κοινά και διεύρυνση της δημοκρατίας. Ένα καλό επόμενο πολιτικό σύστημα θα ήταν το μικτό αμεσοδημοκρατικό και κοινοβουλευτικό ελβετικό, το οποίο υποσχόταν εμμέσως προεκλογικά και ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν μιλούσε για «νομοθετική πρωτοβουλία του ίδιου του πολίτη» (αυτό σημαίνει άμεση δημοκρατία) και «δημοψηφίσματα». Σε ένα πολίτευμα σύγχρονα αμεσοδημοκρατικό, δε θα χρειαζόμασταν σωτήρες ή ηγέτες για να μας καθοδηγούν, αφού κυβέρνηση είναι ο ίδιος ο λαός. Αλλά ακόμα και αν οι ηγέτες είναι αναγκαίοι, τότε το ίδιο το σύστημα της Άμεσης Δημοκρατίας θα τους αναδείκνυε πολύ σύντομα, επιβεβαιώνοντας τη ρήση ότι «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Όμως η οικονομική Ολιγαρχία έχει άλλα σχέδια. Θέλει να εμφανίσει την οικουμενική της κυβέρνηση ως τη νέα μεταπολίτευση, θέλει δηλαδή να παρουσιάσει το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που ετοιμάζει ως μεταπολίτευση και μάλιστα «εθνικής σωτηρίας». Θα αναρωτηθείτε ποιος θα είναι ο «σωτήρας», αφού τα πρώτα ονόματα της πολιτικής έχουν όλα καεί! Και όμως, αυτό είναι δική σας αγωνία, όχι εκείνων που σχεδιάζουν τη… σωτηρία μας. Θα είναι ο Σημίτης; Θα είναι η Ντόρα; Θα είναι και οι δύο μαζί; Μην εκπλαγείτε…
Οικουμενική Νεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση = Κυβέρνηση Εθνικού Ξεπουλήματος
Η νεοφιλελεύθερη οικουμενική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θέλουν να δημιουργήσουν μετά την ταυτόχρονη αποστασία ή διάσπαση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., θα αποτελείται από: Τους Εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ, τους Φιλελεύθερους της Ντόρας, τον Καρατζαφέρη και την υποχρεωτική στη συνέχεια συνεργασία του υπόλοιπου κομματιού της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Η Αριστερά στο σύνολό της, δηλαδή ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και οι Αριστεροί Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είναι σχεδόν δεδομένο ότι δε θα συμπράξουν.
Θα είναι μια καθαρά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, που θα έχει προκύψει από κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και θα συνδυάζει τη σκληρότητα του Θατσερισμού με την ενδοτικότητα και δουλικότητα μιας αποικιακής κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση αυτή θα φροντίσει να εφαρμοστούν τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα στο όνομα της εθνικής σωτηρίας, θα ξεπουλήσει τον εθνικό μας πλούτο (πετρέλαια - ορυκτά) στο όνομα της ανάπτυξης και της ανάγκης οικονομικής ανάκαμψης, θα εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία (εδαφική και πολιτική) σε όσους φανερούς ή αφανείς την επιβουλεύονται και θα επαναφέρει την Ελλάδα στο ίδιο νεοαποικιακό καθεστώς που τελούσε πριν τους Βαλκανικούς Πολέμους στις αρχές του 20ου αιώνα.
Ο ελληνικός λαός θα καταδικαστεί σε φτώχεια και ανέχεια και η Ολιγαρχία θα θριαμβεύσει. Βεβαίως, όλα αυτά θα συμβούν με την προϋπόθεση πως κανείς δε θα αντιδράσει ή όποιος και εάν αντιδράσει, θα ηττηθεί. Ίδωμεν. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ σε μορφή pdf εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ