Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Ν.Δ.: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑ, ΕΞ ΙΔΙΩΝ, ΒΕΛΗ!

Από τις http://logoplokies.blogspot.com/
Η γνωστή για τις πολιτικές της πεποιθήσεις – καταδεξιά – κα Μαντέλη, πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πήγε στην εφέτη ανακριτή και κατέθεσε για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, επί …25 ώρες ! Στην απολογία της (που διήρκεσε δύο ημέρες, ενώ έδωσε και 55σέλιδο υπόμνημα) αφού αποποιήθηκε των δικών της ευθυνών, μίλησε για αφόρητες πιέσεις από το Μαξίμου, κάνοντας παράλληλα αναφορές στον διευθυντή του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Αγγέλου, και στους πρώην υπουργούς και υφυπουργούς της ΝΔ Θοδ. Ρουσόπουλο, Ευ. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό, Κ. Κιλτίδη, αλλά και τους Γ. Δρυ και Απ. Φωτιάδη του ΠΑΣΟΚ.
Στριμωγμένη άσχημα η ηγεσία της νεοδημοκρατίας έβγαλε μια ανακοίνωση, επιχειρώντας ν΄ ακυρώσει, κάθε προσπάθεια εξερεύνησης της υπόθεσης, αλλά και να υπονομεύσει κι όλες τις διαδικασίες καταλογισμού ευθυνών για τα μεγάλα σκάνδαλα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Ν.Δ. του Σαμαρά υποστηρίζει, πως το γεγονός, η επιβαρυντική, δηλαδή, κατάθεση της κας Μαντέλη, οφείλεται στο ό, τι «…πριν από δύο ημέρες -και για προφανείς λόγους- ψηφίστηκε ειδική ρύθμιση, με την οποία ακόμα και κατηγορούμενος μπορεί, καταγγέλλοντας υπουργό, να απαλλαγεί από την ποινή.» Αυτή ακριβώς η ρύθμιση αποδεικνύει τις υπόνοιες για ύπαρξη σχεδίου της Κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων. Είχαμε καταγγείλει τον υπουργό κ. Καστανίδη για τη ρύθμιση αυτή και δυστυχώς επαληθευθήκαμε σύντομα.» Την ώρα που η κοινωνία βιώνει τις συνέπειες από τα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μάταια το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επωφεληθεί από ισχυρισμούς τύπου Μαντέλη…».
Δυστυχώς γι αυτούς, το «πράγματι», πάει αλλού : την ώρα που η κοινωνία σύσσωμη κι ομόθυμα, απαιτεί και βροντοφωνάζει «να βρεθούν οι κλέφτες και να μπουν φυλακή», ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, απαξιώνοντας κάθε απόπειρα και ενέργεια κάθαρσης !
Πρόκειται για κίνηση πανικού, στο βαθμό που στη Ρηγίλλης διαβλέπουν την έλευση της καταιγίδας, με τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή στα γαλάζια σκάνδαλα, όχι μόνο κάποιων υπουργών, αλλά και του ίδιου του Μαξίμου. Το γεγονός, πως οι σημαντικότερες των αποκαλύψεων γίνονται από στελέχη της ίδιας της Ν.Δ., (Μαντέλη τώρα, Δούκας πριν…), επιτείνει τον πανικό κι οδηγεί σε σπασμωδικές και γελοίες, ως προς την επιχειρηματολογία τους, αντιδράσεις !...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ